Lease ZZP

Ben jij als ZZP ‘er opzoek naar een zakelijke lease oplossing? Dan ben je bij Altena Car Lease aan het juiste adres! Wij helpen je om de juiste keuze te maken bij een lease oplossing.

Onafhankelijke Lease intermediair

Als onafhankelijke Lease intermediair zorgen wij voor de meest geschikte aanbieding en voorwaarden. Het voordeel is dat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde leasemaatschappij. Door goede en heldere afspraken die wij gemaakt hebben met de samenwerkende leasemaatschappijen, kunnen we scherpe leasetarieven bieden met de beste voorwaarden.

Ook voor starters en ZZP’ers zonder jaarcijfers!

Welke Lease vorm voor jouw als ZZP’er

Welke leasevorm is de juiste oplossing voor jou als ZZP’er? Financial Lease of Operational Lease.

Financial Lease is ook een leasevorm voor starters en ZZP’ers die op een laagdrempelige manier een auto of bedrijfswagen willen aanschaffen. Je hoeft niet in één keer het volledige aankoopbedrag te betalen, maar lost een vast bedrag af per maand tegen een aantrekkelijke rente. Kom representatief voor de dag in de meest ideale of praktische lease auto of lease bedrijfswagen die het beste bij jouw bedrijf past.

Wil je kunnen blijven investeren in je bedrijf, kies dan voor deze lease vorm.

Een personenauto of bedrijfswagen zakelijk leasen via Full Operational Lease betekent dat je een “all-inclusive” contract afsluit voor het gebruik van de personenauto of bedrijfswagen tegen een vast bedrag per maand. In ruil daarvoor mag je een lease auto naar keuze rijden en is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor alles dat het gebruik van de lease auto met zich meeneemt. Voor een vast bedrag per maand profiteer je van dit zorgeloze lease product. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent tijdens de looptijd van het contract.

Werkwijze

Jij kiest jouw droomauto

Leuk! Je mag een nieuwe leaseauto uitzoeken. Geef aan ons je specifieke wensen door of de auto/bedrijfswagen die je zelf gevonden hebt bij de betreffende merk dealer of autobedrijf.
Heb je al een dealer offerte, mail deze dan naar ons door en wij gaan aan de slag voor je.

Wij zorgen voor de beste aanbieding en voorwaarden

Als onafhankelijk lease intermediair doen wij het uitzoekwerk voor je en bieden jou volledige ontzorging in het proces. Binnen 24 uur zorgen wij voor de aanbiedingen van de betreffende leasemaatschappijen waar wij mee samenwerken. Vergelijk samen met ons 3 offertes en maak op basis van de prijs en voorwaarden de juiste keuze!

Besparen & Leasen

The Fun part! Jij hebt de beste lease-deal gescoord en nu is het tijd om van je droomauto te gaan genieten.

Oplossing in Mobiliteit

Ben jij als ZZP’er opzoek naar de juiste oplossing in Mobiliteit, neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Ook hebben wij een juiste oplossing voor zwaar materieel of bedrijfsmiddelen, kijk op www.altenacarlease.nl/leasevormen/equipment-lease/

#lease #zzp #financial #bedrijfswagen

NEEM CONTACT OP