Over ons

Even voorstellen, mijn naam is Hanko Rosenbrand en ik loop al meer dan 20 jaar mee in de Automotive wereld. Na vele jaren aan de kant van autobedrijven en leasemaatschappijen te hebben gestaan, kwam ik er achter dat ik het meest vrolijk werd van het helpen van klanten en relaties in hun mobiliteitsvraagstuk. Voor iedere vraag een oplossing. Het was voor mij dan ook een logische stap dat ik Altena Car Lease heb opgericht, zodat ik de klant een onafhankelijk advies kan geven en voor hem/haar de beste oplossing in mobiliteit kan bieden.

Altena Car Lease biedt je alle mogelijkheden van leasing, op basis van Operationele Lease en Financial Lease. Voor elke vraag een oplossing. Samen komen we tot een passend, zuiver en inzichtelijk lease-advies.

Als Lease intermediair zorgen wij voor de meest geschikte aanbieding en voorwaarden. Het voordeel is dat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde leasemaatschappij. Wij gaan voor volledige ontzorging in de beste mobiliteitsoplossing.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen of wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op via Tel: +31 (0)6-42 25 47 46 of via hanko@altenacarlease.nl