Over ons

Even voorstellen, mijn naam is Hanko Rosenbrand en ik loop al meer dan 25 jaar mee in de Automotive wereld. Na vele jaren aan de kant van autobedrijven en leasemaatschappijen te hebben gestaan, kwam ik er achter dat ik het meest vrolijk werd van het helpen van klanten en relaties in hun mobiliteitsvraagstuk.

Voor iedere vraag een oplossing. Het was voor mij dan ook een logische stap dat ik Altena Car Lease heb opgericht, zodat ik de klant een onafhankelijk advies kan geven en voor hem/haar de beste oplossing in mobiliteit kan bieden.

Altena Car Lease biedt je alle mogelijkheden van leasing, op basis van Operationele Lease en Financial Lease. Voor elke vraag een oplossing. Samen komen we tot een passend, zuiver en inzichtelijk lease-advies.

Als onafhankelijke Lease intermediair zorgen wij voor de meest geschikte aanbieding en voorwaarden. Het voordeel is dat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde leasemaatschappij. Door goede en heldere afspraken die wij gemaakt hebben met de samenwerkende leasemaatschappijen, kunnen we scherpe leasetarieven bieden met de beste voorwaarden.

Dit kan heel eenvoudig; mail de offerte van je auto of bedrijfswagen naar ons en dan gaan wij direct aan de slag voor een scherp en passend leasetarief.

Wij gaan voor volledige ontzorging in de beste mobiliteitsoplossing.

Ook benieuwd wat Altena Car Lease voor je kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!