Leasevormen

Operational Lease

Een auto zakelijk leasen via Operational Lease betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt aan de leasemaatschappij. In ruil daarvoor mag je een leaseauto naar keuze rijden. In de meeste gevallen zijn alle kosten, behalve de brandstof, inbegrepen in het maandelijkse bedrag dat je betaalt.

Voordelen van Full Operational Lease:

  • Geen activering van de auto op de balans
  • Vast maandtarief, dus geen verrassingen
  • Geen restwaarde risico
  • Eventueel eerste recht van koop

Financial Lease

Kies je voor Financial Lease dan zijn de kosten voor het gebruik van de auto zoals reparatie, onderhoud, verzekering, wegenbelasting en vervanging van banden voor eigen rekening. Financial Lease is een vorm van krediet waarbij je de investering van bijvoorbeeld een auto aflost tegen een vaste looptijd en rente.

Uitgangspunten Financial Lease:

  • Vast maandbedrag
  • Vaste looptijd en Rente
  • De auto staat op de balans
  • Rente en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar

Occasion Lease

Niet alleen nieuwe voertuigen kun je bij ons leasen. Ook een Occasion die jou aanspreekt kun je bij ons onderbrengen. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Youngtimer Lease

“It all started with a dream” Altijd al gedroomd van die Porsche die je vroeger boven je bed had hangen? Dat is nu mogelijk met Youngtimer-lease. Voor ondernemers is het nu extra aantrekkelijk om een Youngtimer te kiezen gezien het fiscale voordeel! De bijtelling gaat namelijk niet over de nieuwwaarde van het voertuig, maar over de economische dagwaarde. Nieuwsgierig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Short/Flex Lease

Voor een korte periode een auto leasen? Kies nu voor Shortlease. Je zit dan niet vast aan langlopende verplichtingen en kunt de leaseauto inleveren wanneer je dat wilt. Zorgt voor Flexibiliteit in jouw mobiliteitsoplossing.

Sale & Leaseback

Heb je al een zakelijke auto/bedrijfswagen maar wil je liever leasen? Dat kan! Wij zorgen dat de leasemaatschappij jouw auto/bedrijfswagen koopt en je gaat hem vervolgens terug leasen. Toch je huidige auto blijven rijden, zonder risico’s.

Wagenparkbeheer

Wil je totale ontzorging en je mobiliteitskosten verlagen? Wij onderzoeken hoe en kunnen het beheer van je overnemen. Wij houden je wagenpark en de leveranciers kritisch tegen het licht en komen met een plan van aanpak waarbij we er voor zorgen dat de totale kosten van je wagenpark aanzienlijk verlaagd wordt!

Bemiddeling

Neem nu contact met ons op zodat we eerst uitgebreid je wensen doornemen en dan samen de juiste leasevorm kiezen.

Voor elke vraag een passende oplossing.