Full Operational Lease

Een auto zakelijk leasen via Full Operational Lease betekent dat je een “all-inclusive” contract afsluit voor het gebruik van de auto tegen een vast bedrag per maand. 

In ruil daarvoor mag je een leaseauto naar keuze rijden en is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor alles dat het gebruik van de auto met zich meeneemt. 

Voor een vast bedrag per maand profiteer je van dit zorgeloze leaseproduct. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent tijdens de looptijd van het contract.

Wij zorgen als onafhankelijke lease intermediair voor de meest geschikte aanbieding en voorwaarden. Het voordeel is dat wij niet gebonden zijn aan een vaste leasemaatschappij.

Voordelen van Full Operational Lease:

  • Geen activering van de auto op de balans 
  • Vast maandtarief, dus geen verrassingen
  • Geen restwaarde risico
  • Volledige service
  • Eventueel eerste recht van koop

Ook heb je nog een keuze voor Netto Operational Lease.

Netto Operational Lease verzorgt de financiering van je auto. Een groot voordeel is dat bij deze lease vorm het wagenpark niet op de balans komt te staan. 

Zo creëer je meer financiële ruimte voor de bedrijfsvoering. Tijdens de looptijd van het Netto Operational Leasecontract regel je de operationele zaken, zoals onderhoud, reparatie en verzekeringen, zelf. 

Zo houd je grip op die variabele kosten. Aan het einde van de looptijd kun je zelfs gebruik maken van een interessante koopoptie.

Voor meer informatie of advies over Full Operational Lease of andere lease vormen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.