Shortlease – Flex Lease

Voor een korte periode een auto leasen en toch profiteren van de voordelen van Full Operational Lease en flexibel zijn? Kies dan voor Shortlease-Flex Lease.

Je zit dan niet vast aan langlopende verplichtingen en kunt de leaseauto inleveren wanneer je dat wilt. Zorgt voor Flexibiliteit in jouw mobiliteitsoplossing.

Als je op korte- termijn een personenauto of bedrijfswagen nodig hebt voor een korte periode (1 tot 24 maanden), helpt Altena Car Lease je graag om mobiel te blijven.

Wij hebben een samenwerking met een aantal lokale Autobedrijven en Verhuurmaatschappijen met landelijke dekking. Hierdoor hebben wij de beschikking over een pool van auto’s en bedrijfswagens die direct beschikbaar zijn voor een passende prijs!

Wat is Shortlease?

Shortlease is een soort all inclusive, flexibele leasevorm, die wij kunnen aanbieden voor minimaal 1 en maximaal 24 maanden. Shortlease is op dat moment dé oplossing als je op korte termijn een auto of bedrijfswagen nodig hebt. Hierdoor is het ongeveer 25% goedkoper dan dag of weekverhuur. Ook worden er geen extra kosten bijgerekend bij een extra bestuurder bijvoorbeeld, een lager eigen risico, ongevallen inzittendenverzekering wordt meegenomen en rijden naar het buitenland is geen probleem.

Je betaalt één vast bedrag per maand, waarbij alle kosten zijn inbegrepen behalve de brandstofkosten en eventuele bekeuringen. De auto of bedrijfswagen blijft eigendom van de leasemaatschappij, waardoor je ook geen financiële risico’s draagt.

Een Shortlease contract kun je afsluiten voor 1 maand tot 24 maanden en is maandelijks opzegbaar. Ook kun je indien gewenst het voertuig omruilen of upgraden naar een groter model. Dat noemt met flexibel!

Bij ons kun je voor Shortlease-Flex Lease voor alle merken en modellen terecht.

Wil je meer informatie over Shortlease-Flex Lease of een prijsaanbieding? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een lease offerte.