Youngtimer Lease

“It all started with a dream” Altijd al gedroomd van die Porsche of Mercedes-Benz die je vroeger boven je bed had hangen?  Maak van je droom werkelijkheid met Youngtimer Lease.

Dat is nu mogelijk met Youngtimer Lease. Voor ondernemers is het nu extra aantrekkelijk om een Youngtimer te kiezen gezien het fiscale voordeel

De bijtelling gaat namelijk niet over de nieuwwaarde van het voertuig, maar over de economische dagwaarde. Deze is 35% over de werkelijke waarde van de auto en niet over de nieuwwaarde. Dit wordt aan de hand van een taxatierapport bepaald. Een Youngtimer is 15 jaar of ouder en biedt nog de voordelen van een moderne auto!

Waarom een Youngtimer Financial Leasen?

De belangrijkste reden is wel dat je Netto bijtelling aanzienlijk lager is en je toch in een droomauto rijdt! Hierdoor is het rijden in die droom Audi of BMW ineens een stuk realistischer! Ook heeft de auto een lage afschrijving gezien een auto in de eerste jaren het meeste van hun waarde verliezen. Hierdoor zal de afschrijving tijdens de leaseperiode langzamer afnemen dan bij een nieuwe auto. En bij het leasen van een Youngtimer kun je praktisch alle uitgaven als bedrijfskosten registreren.

Nieuwsgierig in Youngtimer Lease? Voor meer informatie of advies, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.