Electric Lease

Voorbereid op de 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭 met Electric Lease! Nog huiverig voor elektrisch rijden? Samen komen we tot de juiste keuze, want voor iedereen is een passende elektrische auto te vinden.

Op basis van de wensen en voorwaarden, voorzien wij van een helder advies en leggen alles uit op het gebied van elektrische mobiliteit.

Voordelen van Electric Lease:
✔️ Duurzaam
✔️ Betaalbaar
✔️ Ultiem rijplezier

Bij het kiezen van een elektrische auto of bedrijfswagen is het slim om te kijken naar bijvoorbeeld de actieradius. Wat heb ik tijdens het dagelijkse gebruik nodig en past het beste bij mijn werk of onderneming. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de fiscale waarden van de auto. De bijtelling is voor elektrische auto’s 16% tot een fiscale waarde van € 30.000,- Daarboven betaal je 22% bijtelling of het restant.

Om onze klanten optimale support te bieden, verzorgen wij ook laadvoorzieningen. Dit kan via koop, lease of een abonnementsvorm. 

Ook graag thuis laden (particulier), dat kan zeker. Wij leveren laadboxen in een abonnementsvorm zodat de kosten per maand helder zijn. 

Wij streven ernaar onze klanten de mogelijkheid te bieden om de overgang naar elektrisch rijden op hun manier, en in hun tempo, te laten ervaren.

Voor meer informatie of advies over Electric Lease? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.