Vernieuwde autoregeling voor Jalema

Trots op onze mooie samenwerking met Jalema BV! Onlangs hebben we de laatste puntjes op de 𝗶 gezet om een geheel vernieuwde Autoregeling voor Jalema te kunnen presenteren.
 
De wens van Christine Silkens en Loet van de Kimmenade om te worden ontzorgd in het wagenparkbeheer en leaseregeling voor Jalema is hiermee vervuld. Een van de belangrijke pijlers is het verduurzamen van het wagenpark. Dit hebben we doorgevoerd in de leaseregeling door medewerkers te stimuleren om elektrisch te gaan rijden.
 
Jalema is in Europa van oudsher een belangrijke speler op het gebied van archief- en kantoorartikelen. Met haar kennis en ervaring in het verwerken van karton en kunststof en een moderne spuitgietfabriek heeft zij zich inmiddels ontwikkeld tot een brede productiepartner, die actief is op verschillende andere markten. Zij ontwikkelt samen met haar klanten vele innovatieve producten die vervolgens in haar eigen productiefaciliteiten worden vervaardigd. De focus van Jalema ligt op het gebruik van duurzame grondstoffen. 
 
Ook het opzetten van een auto/leaseregeling voor bedrijven behoort tot onze adviesdiensten. Waarom dit interessant kan zijn ook voor jou:
 
✔️ Totale ontzorging
✔️ Heldere uitgeschreven regeling, voor zowel de medewerkers als de beheerder
✔️ Tijd- en kostenbesparend
✔️ Onafhankelijke aanbieder
✔️ Duidelijk inzicht in de kosten
✔️ Tevreden medewerkers
✔️ Verduurzamen van het wagenpark

Voor meer informatie of advies? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.